SEO Tasarım

Seo Tasarım nedir , ne demektir. Seo ve tasarım bir internet sitesi için olmazsa olmaz iki terimdir. Bu iki terimden biraz bahsedeceğiz.

SEO, Arama Motoru Optimizasyonu yada Google optimizasyonu olarak biliniyor. Yani web sitelerin SEO uyumlu olması Google uyumlu olması anlamına geliyor. Bir çok firma ve ajans seo tasarım konusunda hizmet veriyor. Linkini verdiğim site ise bu iş koluna bir örnektir. Peki sadece web site içinin seo uyumlu olması tek başına işe yarar mı. Kesinlikle evet diye bilirim, içeriğiniz gerçekten kaliteli ve benzersiz ise size çok yarar sağlayacaktır. Bu sebeple içeriğiniz çok beğenildi ve paylaşma oranı arttı. İşte SEO burada devreye girer ve siteniz sıra yükselir.

SEO Tasarım, konunda tasarım ise sitenizi ziyaret eden kullanıcıların istediği bilgiyi iyi bir şekilde alması ile orantılıdır. Site tasarımının ne kadar dinamik olursa o kadar yararlı olacaktır. https://www.seotasarim.net/

1 yorum:

  1. Seo ve tasarım bir bütündür evet, SEO mantığını çözenler şuan iyi para kazanıyor. Birde web site yapmak artık çok kolay oldu, ama siteye harcanan paradan çok içeriğe harcanan para daha önemlidir ;)

    YanıtlaSil