Web Tasarım Fiyatları

Web Tasarım Fiyatları, günümüzde oldukça değişiklik gösteren bir sektör konumunda. Web tasarım işi ile uğraşan bir çok firma bulunmakta ve her firmanın kendi belirlediği fiyatlar mevcut. Web tasarım sektöründe değişen fiyatların olması, diğer sektörlere göre aşırı değişken.

Profesyonel bir tasarım firması sıfırdan tasarladığı bir siteyi 3000 liradan başlayan fiyatlardan satarken, bir başka web sitesi firması 200 liraya da web sitesi kurabiliyor. Bu fiyatlar arasındaki uçurumu açıklamak gerekirsek; baş etmen emek ile doğru orantılıdır. Bir firma sıfırdan bir kodlama yaparak site kuruyor ve uzun zaman harcıyor. Bu firmanın emeğinin karşılığında 3 veya 5 bin TL gibi bir rakam isteyebilir ve bu en doğal hakkıdır. Ancak hazır bir site tasarımını en ucuz web tasarım fiyatları gibi bir kategoride sizden 400 lira gibi bir ücretle sitenizi kurabilir. Burada tamamen sizin bütçeniz ve istediğiniz tasarımın sadece size özgün bir tasarım olması mı, yoksa herkesin kullandığı sabit bir şablon mu olacağı. SEO ve tasarım açısından bir çok kaynakta, eğer siteniz orijinal bir içeriğe sahipse ve iyi bir dinamiğe sahip ise öyle çok yüksek fiyatlara site yaptırmanıza gerek yok.

Kurumsal bir çok kişi internet sitesini reklam ve prestij sağlamak için kullanır. Bu doğrultuda bir bütçe ayırır. İstediği türde web tasarım fiyatları konusunda fikir sahibi olduğunda, kendi göz zevkine göre sitesini kurdurur.

NOT: Site yaptırırken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, siteniz ile ilgili bir soru veya sorun ile karşılaştığınızda size destek verecek bir kişi bulmalısınız. Bu işi yapan kişi sizin web tasarımcınız olması çok önemlidir.

1 yorum:

  1. web tasarım fiyatları gayet makul görünüyor, çok şık ve başarılı bir projeniz var umarım iyi yerlere gelirsiniz.

    YanıtlaSil