Binance coin Nedir

Kripto paralar arasında yer alan coin piyasası, her geçen gün gelişiyor. Binance coin nedir sorusunun son zamanlarda en çok sorulan sorular arasında olduğunu söyleyebiliriz.

Biannce coin nedir ve coin hakkında merak ettikleriniz aşağıda detaylandırılmıştır.

Binance Coin Hakkında

Binance bosasının kendi coini olarak tanımlanabilir. Binance borsası tarafından eklenen yeni coinler arasındadır. Yeni alt coinlerin eklendiği, sürekli yapılan güncellemeler ile son zamanda çok büyük gelişme yaşandığını söyleyebiliriz.

Yaşanan gelişmeler şifreli paraların değerinin artışını sağlamıştır. Bu paralar hiçbir şekilde devlet kontrolünde olmadığından, değerinin ülke durumuna göre değişmesi söz konusu değildir. Direkt olarak online satışları olan bu paraları alarak, coin harcayabiliyorsunuz.

Binance coin’in de fiyatının giderek arttığını biliyoruz. Bu paranın değerinin her geçen gün daha da artacak olduğu söyleniyor. Bu sebeple de Binance coin nedir sorularının sorulduğunu söyleyebiliriz. Piyasaya hızla yayılan bu coinler sayesinde, kripto paralara ilgi artmaktadır.

Binance Coin Değeri

Coin piyasasında değer artışının olması, ilgiyi de arttırıyor. Binance coin değerinin hem artmış olması hem de artacağı yönünde bilgilerin verilmesi merakları arttırmaktadır.

BNB piyasasında işlem göremeye başladığı değer 0.11 Dolar’dır.

Şu an BNB piyasasındaki değerinin 11 Dolar olduğunu söyleyebiliriz.

Bu değer üzerinden direkt olarak işlemlerinizin yapılması mümkündür. Paranızı koruma altına almak adına kripto para cüzdanı alarak direkt olarak işleminizi yapabilirsiniz. En önemli avantajının Binance borasında işlemlerinizin %50 daha az komisyon ile yapılması olacak.

BNC piyasası tarafından sunulmuş olan bu komisyon avantajından yararlanmak için mutlaka hesabınızda Binance olması gerekiyor.

Örnek;

Binane coin olmayan bir hesaptan 1 Dolar işlem ücretinin ödenmesi gereken bir işlem yapmanız gerekiyor. Binance Coin olan bir hesaptan 1 Dolar’lık ödeme yapılması gereken işlem için ödenecek olan tutar 0.5 Dolar olacak.

Yukarıda sunulan avantajlardan yararlanmak adına, hesabınızda küçük bir miktarda olsa Binance Coin bulundurmalısınız. Binance coin nedir sorusunun yanıtlanmasından sonra bu kripto para ile işlem yapabileceğinizi anlayacaksınız. Sunulmuş olan avantajlarından yararlanmanız için mutlaka işlem yaparak, direkt olarak kara geçebilirsiniz.

Kripto para ile ilgilenenler binance borsasını duymuşlardır. Zira en büyük kripto para borsasıdır kendisi. Oldukça yüksek bir işlem hacmine sahip borsa kendine has bir kripto para çıkardılar. Adı binance coin, kısa ismi bnb. Oldukça ilgi gören bu coinin 09.05.2015 tarihi ile market hacmi $1.530.924.491 USD civarında. 2017 temmuz ayında ilk piyasaya sürüldüğünde fiyatı 10 cent civarındaydı. Şu anki değeri $13,42 USD civarında. Şu ana kadar 134 kat değerlenmiş ve değerine değer katmaya devam ediyor. Borsanın yükselmesi ile yani binance borsasını kullananlar arttıkça değeri daha da artacağı söylentiler arasında. Bu yazıda binance coin nedir bilgi vermek istedim, burada yazdıklarım sadece bilgi vermek amacıylaydı. Size yatırım tavsiyesinde bulunmadım, ama yine de bu bir yatırım tavsiyesi değildir demek istiyorum 😊

1 yorum: